ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η  ΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.   ιδρύθηκε το  1994  και είναι μια εξειδικευμένη εταιρία κλιματισμού, & εξαερισμού με σταθερή ανάπτυξη, που προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρει έμπειρες συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης, θέρμανσης,εξαερισμού και καθαρισμού αέρα, για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.

Η εταιρεία μας  ΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. εξειδικεύεται και δραστηριοποιείται στους τομείς Θέρμανσης , Κλιματισμού, Εξαερισμού και κατασκευή Αεραγωγών.  Ασχολούμαστε με την εμπορία (χονδρική - λιανική) και παροχή υποστήριξης  σε προϊόντα ψύξης ,θέρμανσης, εξαερισμού, κλιματισμού, μόνωσης , λέβητες φυσικού αερίου, παθητικής πυροπροστασίας κ.α.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη και εφαρμογή επαγγελματικών εγκαταστάσεων κλιματισμού - εξαερισμού, αυτόνομων, ημικεντρικών και κεντρικών συστημάτων, με μηχανήματα και υλικά επιλεγμένα από το σύνολο σχεδόν των μεγάλων εταιριών του χώρου.

Βασικός άξονας δράσης της εταιρίας είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών ακουστικής, ηχομόνωσης, εξαερισμού, κλιματισμού και καθαρισμού αέρα. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται τόσο ως μελέτη, σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων, όσο και υπό τη μορφή υποστήριξης υπαρχουσών εγκαταστάσεων

Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα μελέτης, επίβλεψης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων έργων.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες κάθε μεγέθους.

Κύριος μοχλός ανάπτυξης της εταιρίας είναι η ποιότητα των κατασκευών της και οι καινοτόμες λύσεις, ώστε να καλύπτουν τις σημερινές, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών της.

Η επένδυση της εταιρίας στο έμψυχο δυναμικό της, για εκπαίδευση και πιστοποιήσεις, έχει σαν στόχο τη συνεχή επέκταση των δυνατοτήτων της, καθώς και την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής αξίας.

Η εταιρεία μας έχει ως όραμα τη συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας εργασίας και ζωής του επιχειρηματία και του τελικού χρήστη, μέσω της παροχής άριστης ποιότητας συνολικής συνεργασίας.

Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας και της και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της , ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιό της εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητά της καθώς επίσης για την ποιότητα και για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.