Όροι Χρήσης

Η παρούσα ιστοσελίδα παρέχεται από την ΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Για τυχόν σχόλια ή ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ruud.gr  και info@klimatismos-ioannou.gr  ή στη διεύθυνση:
 
Αντιλόχου 11-15, 104 35 Μεταξουργείο
Τηλ.: 210 5200053
Fax:  210  2116690
Κιν.: 6977245376, 6940515253 
 
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα www.klimatismos-ioannou.gr (εφεξής η «ιστοσελίδα») με βάση τους όρους χρήσης που καθορίζονται στη συνέχεια.
 

 Α. Ακρίβεια περιεχομένου

Η εταιρεία ΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας είναι ακριβές και ενημερωμένο. 

Ωστόσο, η εταιρεία δεν παρέχει καμία εγγύηση (ρητή, σιωπηρή ή άλλη) σχετικά με την αξιοπιστία, την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα.

Η εταιρεία ΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί, κατά την κρίση της και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πληροφορίες από την παρούσα ιστοσελίδα.

 

Β. Πνευματικά δικαιώματα
Η ιστοσελίδα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της 
ΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.  Για κάθε πληροφορία όπως κείμενο, εικόνες, γραφικά υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε εμπορική χρήση, εκτός και αν η νομοθεσία ορίζει διαφορετικά. Είναι παράνομη η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου με κάθε τρόπο των περιεχομένων του παρόντος διαδικτυακού χώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Γ. Προσωπικά Δεδομένα
Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται , βάση του ν.2472/97 , αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.

 

Δ. Περιορισμός ευθύνης
Το διαδίκτυο είναι από τη φύση του ένα ασταθές μέσο. Συνεπώς, αποδέχεστε ότι η παρούσα ιστοσελίδα προσφέρεται με κάθε επιφύλαξη όσον αφορά τη λειτουργία και τη διαθεσιμότητά της.
ΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να εξασφαλίσει την αδιάκοπη καλή λειτουργία της παρούσα ιστοσελίδας. Ωστόσο, δεν παρέχει καμία διαβεβαίωση ότι η ιστοσελίδα δεν θα εμφανίσει ποτέ προβλήματα διακοπής λειτουργίας, ταχύτητας, ασφάλειας ή σφαλμάτων, ότι τα ελαττώματα θα αποκαθίστανται ή ότι η ιστοσελίδα και ο διακομιστής (server) που την φιλοξενεί θα είναι απολύτως ελεύθερα από ιούς λογισμικού (virus), σφαλμάτα (bugs) ή άλλα ελαττώματα.
 

ΣΤ. Τρόποι Πληρωμής

  • Με Αντικαταβολή

Δωρεάν αντικαταβολή εντός δικτύου με μετρητά.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Παρακαλούμε συμπληρώστε στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας.

EUROBANK             Α.Λ. 0026.0244.17.0200785432     ΙΒΑΝ:GR1302602440000170200785432

ALPHA BANK          Α.Λ.167002002002970     ΙΒΑΝ:GR2801401670167002002002970

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ   Α.Λ.167/440621-48          ΙΒΑΝ:GR27 0110 1670 0000  1674 4062 148

 

Kατά την κατάθεση του ποσού είναι απαραίτητο να καταχωρήσετε το όνομά σας στην αιτιολογία.
Στην συνέχεια μας ειδοποιείτε τηλεφωνικά για την κατάθεση σας ή με email και εμείς άμεσα αποστέλουμε την παραγγελία σας.
Με την προϋπόθεση οτι θα έχετε ενημερωθεί για την διαθεσιμότητα του προϊόντος πριν την κατάθεση των χρημάτων.

  • Με πιστωτική κάρτα.

On line με την πιστωτική σας κάρτα.
Στην περίπτωση που καταθέσετε τα χρήματα για το προϊόν που επιθυμείτε αναλόγως της διαθεσιμότητάς του κάνουμε αποδοχή ή μη αποδοχή των χρημάτων και σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή με email.

  • Στο κατάστημά μας.

-Μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημά μας 
 Με μετρητά
 Με την χρεωστική σας κάρτα
 Με δόσεις στην πιστωτική σας κάρτα

 

Ζ. Τρόποι Αποστολής 

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων μας που είναι οι εξής:

  • Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00-16:00

-- Τα προϊόντα αποστέλλονται με φορτηγά της εταιρίας μας εντός Αττικής με δωρεάν μεταφορικά 

-- Για παραδόσεις στις υπόλοιπες περιοχές, τα προϊόντα αποστέλλονται με χρέωση του πελάτη, με πρακτορείο της επιλογής του ή σε συννενόηση με το κατάστημά μας(σας ενημερώνουμε για το κόστος) 
  Το κατάστημά μας δεν χρεώνει την μεταφορά έως το πρακτορείο.

-- Η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος με την προϋπόθεση ότι το προιόν είναι διαθέσιμο.

-- Επιστροφές γίνονται εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα της παραλαβής με έξοδα του πελάτη ή με μεταφορέα της επιλογής του στο κατάστημά μας, υπό την προυπόθεση ότι το προϊόν θα είναι στη συσκευασία του εργοστασίου και άθικτο. Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να μην είναι φθαρμένη, κατεστραμμένη, λερωμένη ή αλλοιωμένη καθ’οιονδήποτε τρόπο, ή να βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του! Το ποσό αγοράς θα επιστρέφεται κατόπιν ελέγχου της κατάστασης του προϊόντος, της συσκευασίας και του περιεχομένου της. 
Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν πέρα από τον τρόπο που περιγράφεται ανωτέρω, ενδέχεται να υπάρξει μείωση στο ποσό επιστροφής ή να μην μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή. 
Επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.
Εάν επιλέξετε δική σας μεταφορική αναλαμβάνετε τον κίνδυνο της μεταφοράς μέχρι να παραλάβουμε το προϊόν.
Να μην έχει τεθεί σε λειτουργία η συσκευή.

 

Η. Πολιτική Επιστροφών
Επιστροφές γίνονται εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα της παραλαβής με έξοδα του πελάτη ή με μεταφορέα της επιλογής του στο κατάστημά μας, υπό την προυπόθεση ότι το προϊόν θα είναι στη συσκευασία του εργοστασίου και άθικτο. Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να μην είναι φθαρμένη, κατεστραμμένη, λερωμένη ή αλλοιωμένη καθ’οιονδήποτε τρόπο, ή να βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του! Το ποσό αγοράς θα επιστρέφεται κατόπιν ελέγχου της κατάστασης του προϊόντος, της συσκευασίας και του περιεχομένου της. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν πέρα από τον τρόπο που περιγράφεται ανωτέρω, ενδέχεται να υπάρξει μείωση στο ποσό επιστροφής ή να μην μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή. Επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.
Εάν επιλέξετε δική σας μεταφορική αναλαμβάνετε τον κίνδυνο της μεταφοράς μέχρι να παραλάβουμε το προϊόν.
Να μην έχει τεθεί σε λειτουργία η συσκευή.

 

Θ. Διαθεσιμότητα

Η διαθεσιμότητα αναγράφεται στη σελίδα κάθε προϊόντος και εξαρτάται από τις επίσημες αντιπροσωπείες.
Στα προϊόντα που υπάρχει ένδειξη "1-3 ημέρες" ή "κατόπιν παραγγελίας" θα ενημερώνεται ο πελάτης εντός δύο (2) ημερών για την διαθέσιμότητα του προϊόντος και κατα συνέπεια για την παράδοσή του.
 

Ι. Υπενθύμιση για τις υποχρεώσεις του προμηθεύτη για πραγματικά ελαττώματα

Ο πελάτης δικαιούται, εντός των νομίμων χρονικών πλαισίων και, ανεξάρτητα από το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών εκ των διατάξεων του ν.2251/1994 , να ασκήσει τα εκ του νόμου δικαιώματά του λόγω ελαττωματικότητας του προϊόντος ,υποβάλλοντας απευθείας αίτημα στην  ΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Σε περίπτωση ελαττώματος, μπορείτε να επικοινωνείτε με την  ΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. και να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες και αναγκαίες βοηθητικές κατευθύνσεις και πληροφορίες.

Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον πελάτη, η  ΙΟΑΝΝΟΥ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. επιφυλάσσεται ρητώς για την άμεση προτροπή επικοινωνίας με τους αρμόδιους τεχνικούς της εκάστοτε εταιρίας με σκοπό τη διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού.

Αποκλείεται η εκχώρηση ή μεταβίβαση δικαιωμάτων αναφορικά με την ελαττωματικότητα των προϊόντων.

 

Κ. Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων

Η εταιρεία μας αντιμετωπίζει τα παράπονα των πελατών με ιδιαίτερη προσοχή και κατανόηση και φροντίζει να δίνει λύσεις το συντομότερο δυνατόν.

 

Λ. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση και εμπορικές εγγυήσεις

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από την εγγύηση των επίσημων ελληνικών αντιπροσωπειών και το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας σε κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την εγγύηση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

 

Μ. Τιμές

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και μέχρι την εξόφληση όλου του ποσού του προιόντος η κυριότητα παραμένει στην επιχείρηση. Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Η Εταιρία έχει το δικαίωμα για αλλαγή τιμών σε καθημερινή βάση, χωρίς κάποια ειδοποιήση, αν κρίθει αναγκαίο, στα πλαίσια της αγοράς και της συνολικής πολιτικής που έχει.

 

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη.
Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.