Κατηγορίες

Αφυγραντήρας INVENTOR PREMIUM PRM-30L 30 Λίτρα

New Αφυγραντήρας INVENTOR PREMIUM PRM-30L 30 Λίτρα
Views: 2135 Κατασκευαστής: INVENTOR
Κωδικός Προϊόντος: PRM-30L
Διαθεσιμότητα: Προπαραγγελία
0 Product(s) Sold
319,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 257,26€
Ποσότητα: Καλάθι

Με ικανότητα αφύγρανσης 30 λίτρα/ημέρα, ιονιστή, λειτουργία στεγνώματος ρούχων αλλά και έξυπνη αφύγρανση! Είναι η απόλυτη λύση για κάθε πρόβλημα υγρασίας

  • Εξασφαλίστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας με τον ενσωματωμένο ιονιστή αέρα. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία ιονιστή, αρνητικά ιόντα απελευθερώνονται στο χώρο απορροφώντας σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα.
  • Στεγνώστε τα ρούχα σας αποτελεσματικά και υγιεινά, με τη λειτουργία Dryer. Τοποθετήστε την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα μικρό δωμάτιο (με κλειστή την πόρτα) και ενεργοποιήστε το πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων. Ο αέρας που παράγεται ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας και εξασφαλίζει στεγνά και ευωδιαστά ρούχα σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό.
  • Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες χώρου.
  • Μειώστε γρήγορα την υγρασία, σε χώρους όπου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Η αναβαθμισμένη λειτουργία Turbo, ενισχύει την εξαγωγή αέρα, και επαναφέρει αποτελεσματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο για άνετη ατμόσφαιρα.
  • Μεταφέρετε εύκολα τον αφυγραντήρα, όπου και όποτε επιθυμείτε. Τα περιστρεφόμενα ροδάκια που διαθέτει η συσκευή, σας επιτρέπουν να την μεταφέρετε όπου είναι απαραίτητο για αποδοτικότερα αποτελέσματα.

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ικανότητα Αφύγρανσης 30 Λίτρα / 24 Ώρες

Κατανάλωση 370 W

Στάθμη Θορύβου Χαμ. / Υψ. 43 / 47 db(A)

Παροχή Αέρα Υψ. / Χαμ. 220 / 190 m³ / h

Δοχείο Νερού 4.7 Λίτρα

Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 400 × 254 × 562 mm

Καθαρό Βάρος 15.5 Kg

Ψυκτικό Yγρό R410A

 

 

Δείτε αναλυτικά τις δυνατότητες του αφυγραντήρα Premium εδώ